Milyen engedélyek kellenek egy kis gofrizó, palacsintázó, kürtős kalácsos helység megnyitásához?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 12:33
1/3 anonim válasza:
Működési, "ÁNTSZ", HACCP megléte,tűzvédelmi, ha kérik,lehet építés hatósági.
+ szakmai végzettség sem árt, az eladótérben és úgy alapvetően az üzletvezetéshez.
3/3 anonim válasza:
Higiéniai, élelmiszer biztonsági, minőségbiztosítási rendszer. Az élelmiszeripar és vendéglátósoknál kötelezően előírt szabályzat. Pl. kézmosóhelyek száma/nm, fertőtlenítés, mosogatás, stb.
Teljesség igénye nélkül, általánosságban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!