Videéki, alkalmi Diszkó/bál rendezvényeknél milyen kritériumoknak kell megfelelnie a helynek, és a hatóságok felé milyen kötelezettségeim vannak?
Van kocsmai vállalkozás a családban, az italpultot mi vinnénk. Ehhez kell valamit még felvenni a vállalkozóiba (pl alkalmi rendezvényszervezés, vagy mi), vagy ez elég? Artisjus felé fizetünk most is zenegép miatt. Milyen engedély kell a discosnak? Milyen cuccai vannak a barátodnak, és milyen áronm mozognak ezek a dolgok?
köszi
Létszámra? És falura kijönnek megszámolni, hányan voltak? És ha nem szedek belépőt, akkor még én sem tudom hányan voltak, vagy ki az aki csak benézett pl.
Diszkósvizsga falusi diszkóba?? És ha mp3 lejátszón akarom előre beállított trackekkel diszkós nélkül :D ?
Ezek a szabályok érdekesek :D
Gondolom megkerülhetőek :D
A termet nézik meg, h oda hány ember fér el! Hidd el kiszámolják! :( Azzal ha mp3 lejátszót teszel be az nem disco, és senki sem fog elmenni, de te ismered az embereket! Az a gáz, h szerzői jog védi az összes zenét, és ha valakinek nem tetszik, h te ott pénzhez jutsz, rád fogják hívni a MAHASZ-t és akkor majd fizethetsz a lejátszón lévő számok után nem keveset!
Persze megkerülhető, de tapasztalattal és ha nincsenek rosszakaróid!
Segíteni akartam csak, ugyanis 7évet csináltam egy ilyen helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!