Ahhoz, hogy valaki egy vállalkozást elindítson, ahhoz szükséges közgazdasági egyetem (i diploma)?
Nem nagy gyárra gondolok, hanem kicsi dologra, hogy Nyitok egy kisebb boltot, és otthon vagy a boltba készítek mondjuk X dolgot, felcímkézem és eladom.
Ehhez milyen engedély kell?
Ajajj. Én nem értek a technológiához, csak élelmiszeripari ismeretekkel rendelkezek, és annyi rálátásom van, hogy helyi termékekkel is foglalkozok.
Alapvetően, abból kiindulva, hogy házi készítményt akarsz bolti termékből, ez sehogy sem áll össze nekem.
A joghurthoz magas zsírtartalmú, 2,8% feletti és kezeletlen tej az ideális, nem az ultrapasztőrözött és végképp nem a szlovák, lengyel 1,5%-os tetrapack, vagy épp reggeli ital..
Azok maximum ezzel a korábban linkelt házi fapados megoldásokra alkalmasak, ahol igazából joghurtból csinálsz még több joghurtot, de ez nehezen nevezhető házinak.
Emellett gazdaságilag, pedig nem értem miért lenne jobb a drágább, de silányabb minőséget megvenni, ami alapjába véve a végkifejletet is kockáztatja, a nem felvásárlói áras literenkénti 150 Ft-os házitól, ha még ezen keresni is akarsz?
De házi tejet lehet valahol kapni? Most azon kívül, hogy vegyek tehenet.:D
Tehát ami nem bolti csomagolt.
Házilag elő lehet állítani nem pasztőrözött házi tejből IGAZI és finom joghurtot?
Tehát ha valahol lehetne venni igazi házi tejet, abból. Lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!