Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen papírok, engedélyek...

Milyen papírok, engedélyek kellenek egy turi nyitásához ez évtől?

Figyelt kérdés
Ha valaki tudja,vagy tapasztalata van ebben le írná nekem részletesen ,hogy milyen papírok engedélyek vagy egyáltalán mik szükségesek ehez,és hogy milyen kölcségekkel jár :) Köszönöm Szépen előre is :)
2013. jan. 21. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Kell egy egyéni vállalkozói státusz,amihez viszont kell egy kereskedelmi végzettség.Kell egy könyvelő,egy üzlethelyiség,berendezés.A helyi önkormányzattól működési engedély.Kp-ben jó ha van 1millád kb erre.
2013. jan. 21. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..:) hát élelmiszer és vegyi áru eladó szakmám van :/ nem tudom hogy lehet -e ezzel :/
2013. jan. 22. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy milyen eladói szakmád van, nem számít, a lényeg, hogy legyen. Én a magam részéről enyhén szólva is eltúlzottnak érzem az előttem szóló 1 millás kezdőtőke-igényét. Bálát már néhány ezer Ft-tól kapsz,a bevételből meg finanszírozhatod a továbbiakat. Feltéve, ha van fizetőképes kereslet a környékeden.
2013. jan. 25. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a választ is...Hát igen én is sokallom max 500 000 Ft szerintem ,szeretnék bele vágni, egy faluban lakom van elég sok bolt ,kocsma ,iskola , posta stb szval egy ruha üzlet még hiányzik ,Sok a szegény ember akik nem tudnak beutazni a városba ruhát venni a gyerekeknek vagy akár maguknak ,vagy nem tudják kifizetni az új ruhákat :)Remélem egyszer összejön ha meg nem én akkoris megpróbáltam..
2013. jan. 28. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!