Szeretnék tanév alatt is dolgozni pl. : fűnyírás kutyasétáltatás bébiszitterkedés vagy esetleg ilyen apró munkák. Gondolkoztam, hogy egy oldalt hoznák létre ezzel a címmel, hogy diák segítene ienben. Szerintetek meglehet oldani?
Én a helyedben inkább kiragasztható hirdetéseket gyártanék, amiket kitehetnél a környéken (boltok előtt, buszmegállókban, játszótereken, szomszédoknak bedobálni, stb.)...
A lakóhelyedhez közel kellene a munkalehetőség, gondolom nem tudnál Kecskemét egyik végéből naponta átutazgatni a város másik végébe kutyát sétáltatni.
A weboldal is azért nem jó, mert viszonylag kevesen olvasnák el a kecskeméti lakók közül és még kevesebben olyanok, akiknek segítségre lenne szükségük (idős emberek vagy kismamák)...
Azzal meg nem sokat érsz majd, ha egy csomó bp-i jelentkezik, hogy nyírd le náluk a füvet! :]
Szóval, szerintem jó sok szórólapot gyárts! :D
Lehetne még korrepetálás is, ha jó tanuló vagy, vagy iskolás gyerek elkísérése pl. uszodába vagy edzésre, amire a szülőknek nincs idejük.
1-hez:
A korrepetálást ne magyar nyelvtan tárgyból tegye! =)
Olyan hirdetéseket is kitehetsz, amin letéphetős a telefonszám, hogy haza tudják vinni magukkal, ne kelljen felírkálni.
Az alkalmi munkavállalói könyvet váltsd ki hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!