Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 16 éves vagyok, általában...

16 éves vagyok, általában otthonülős, gép előtt szenevedős vagyok, valahogy szeretnék munkát itthon, valami jó melót, ami bankszámlára fizet. Valaki esetleg tud?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Amit neten, hirdetésekben láttam, azok 99% átverések voltak. Szinte minden otthonról végezhető munkához az kell, hogy személyesen, bejárva kezdd el, később ez megváltozhat, ha olyan a meló jellege. Attól függ, milyen képzésed van-anélkül otthoni munka nagyon kevés van.
2009. aug. 29. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
bocs, nem figyeltem a korodat. 16 évesen nem hiszem, hogy találsz.
2009. aug. 29. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Pl. ilyenekre gondoltam, hogy hírportálok, vagy egyéb szöveges és fórumos portálon moderátor, cikkiró, hasonlók
2009. aug. 29. 19:21
 4/4 judka ***** válasza:

De találsz, itt:

localpr.hu

2009. szept. 28. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!