Hozzáértők! Jelenleg szünetelő internetes biobolt felvásárlásának milyen feltételei lehetnek? Milyen költségekkel kell számolni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 12:09
1/3 anonim válasza:
Itt most konkrétan a vállalkozásra, vagy magára az oldalra gondolsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Mindkettőre! Már egy ideje érlelődik bennem a gondolat ilyen jellegű online bolt nyitásáról. Talán kicsit kisebb kockázatú már működő webáruház átvétele, mint egy teljesen új beindítása. Én is innen szoktam vásárolni, csak most szüneteltetik határozatlan időre. Biztos, hogy magasabb összegen adnák el, mint ha újat nyitok. Minden ezzel kapcsolatos dolog érdekel! Köszönöm segítségedet: :)
2013. jan. 11. 12:50
3/3 anonim válasza:
Kérdés milyen formában szeretnéd üzemeltetni, van-e főállásod mellette, tőke,stb?
Ha érdekel társulhatnánk, hasonlóban gondolkodok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!