Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell ahhoz, hogy egy mozit...

Kaponya kérdése:

Mi kell ahhoz, hogy egy mozit elindítsak saját vállalkozásban? Engedélyek jogdíajt kinek kell fizetni stb.

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon bátor vagy, vagy csak vakmerő! Zárnak be a termek, te meg nyitnál? Hogy mi kell hozzá, sok pénz, hogy kihúzd az év végéig, azután úgyis bezársz, vagy zárnak!
2013. jan. 4. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy mozihoz sok pénz kell. Nem lehet vetíteni egy dohos kis pincehelyiségben a legújabb filmeket.

De azért rossz a kérdés, mert ha meglenne a több tízmillió Ft-od erre, akkor valószínűleg lennél olyan talpraesett hogy ne itt kérdezd ezt emg.

2013. jan. 4. 21:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ilyen válaszokat inkább nem kérek.
2013. jan. 5. 23:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez Magyarország !
2013. jan. 6. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban, ez Magyarország: mindenki elvárja, hogy kiny-lják a s-ggét!
2013. jan. 6. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezz itt semmit! Ez valóban a magyar! Ha nem megy, abbahagyod, ennyi! Tapasztalat egyel több lesz!
2013. jan. 6. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Lehet én vagyok naiv de kérdéseket azért tesz fel az ember hogy hátha kap ötleteket, segítséget nem azért hogy helyette megcsinálják vagy a seggét kinyalják.

Szerintem csak irigy vagy.

2013. jan. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!