Mi kell ahhoz, hogy zálogboltom legyen?
14 éves vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet olyan zálog boltom mint itt: [link]
családi vállalkozást szeretnék de, mit kell majd tanulnom, hogy ilyen boltom legyen majd?
Egy kereskedelmi sulit kell elvégezni, vagy tanfolyamot, és egy boltvezetőit, illetve becsűs végzettség kell hozzá.
De ez csak ahhoz, kell, hogy vállalkozást csinálj.
Igazából, tudni kell mindennek az árát.
A helyedben sokat járnék piacra, tisztában kell jönni azzal, hogy egy arany nyakláncról, hogyan tudsz meggyőződni, hogy hamis vagy nem, illetve annyi karátos amennyi. Kövekről és miegymásról.
Az internet nagy, és rengeteg dolog van rajta, főleg, ha beszélsz angolul, illetve értesz.
Discoveryn is vannak műsorok, aukciós házak, hogyan működnek, minek, és hogyan kell nézni az értékét, stb.
A PECSA mögött régen volt hétvégente piac, amin nagyon sok kacatot lehetett venni, ilyenkor télen szerintem bent van, de már jó rég nem jártam arra.
Ja és szeresd meg a történelmet, főleg a művészet történelmet, festőket, és korokat.
Érdemes elmenni múzeumokba is. Ha ezt tényleg komolyan gondolod, már holnap kezdj neki, a tanulásnak.
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Nagyon köszönöm szépen a választ! :)
Legalább te értelmes választ adtál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!