Mibe mernétek belefogni? ( bővebben lent! )
Bocs, de én itt Mo-on semmibe nem fognék bele... :-[
Ha nagynehezen találsz is olyan terméket, amit érdemes lenne árusítani, akkor a Hivatalok addig nem hagynak nyugton, amíg tönkre nem tesznek, meg nem fojtanak...
Nem megy sem a vendéglátás, sem a vendégfogadás, sorra zárnak be a boltok, a magas terhek miatt eszméletlen árakba kerülnek a ruhák, cipők, mindenki inkább külföldön vásárol...
7-8 ezer euró nem sok pénz, még válságmentes időkben sem sokat tudnál vele kezdeni. :[
Talán, mostanában az erdélyi turizmus van fellendülőben, Romániában a pénzed többet érne. Ha van erdélyi ismerősöd, akkor lehetne közösen vállalkozni egy vendégfogadó családdal, esetleg egy olcsó parasztházat vásárolni és kiadni?
Ilyen kevés pénzből nem lehet vállalkozást indítani.
Fektesd állampapírba, vagy tedd be a bankba. Vannak most 10% feletti hozamot adó ajánlatok.
ha értel a devizapiachoz, akkor forex-ezz, ha biztos hozamot akarsz, akkor kincstárjegy, de siess, mert megint vágni akarják a jegybanki alapkamatot
ha vállalod a rizikót, akkor tudom ajánlani a piros színt a ruletten :D
Én részvényeket vennék okosan.
www.kockazatnelkul.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!