Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját házamnál szeretnék...

Saját házamnál szeretnék nyitni turkálót "hordozhatós épületbe" milyen engedélyek szükségesek teljesen a kiindulástól?

Figyelt kérdés
Hordozható épület(faház!-mert ezért nemakarunk építeni s erre nemkell építési engedély) megfelel-e ha téliesítve van?Mosdó kötelező-e?Továbbá milyen engedélyek kellenek,hol kell intézkednem teljesen az alaptól mert jártasságom nincs ebben.Azt tudom kikell váltanom vállalkozói engedélyt.Hogyan adózzak?Adóügyben jártas vagy szintén otthon turit üzemeltetőktől várnák választ.Köszönöm!

2012. nov. 26. 19:24
 1/4 A kérdező kommentje:
kérdező vagyok.Hozzátenném gyesen vagyok akadály-e ez?Mert így bármikor jöhetnének vevők akár reggeltől estig én itthon vagyok.Engedélyek,vállalkozói mennyi pénz lenne kb?És az is érdekelne kell-e kereskedő boltvezető végzettség,mert nekem érettségi melett okj-s élelmiszer és vegyiáru eladói és ruházati eladói végzettségeim vannak!?Nemakarok alkalmazottat egyénileg akarom csinálni.
2012. nov. 26. 19:51
 2/4 Szimonetta00 válasza:

Én jelenleg még csak tanuló vagyok és kereskedelmit tanulok, és nem akarok hülyeségeket mondani, de szerintem ez az oldal segít :)

[link]

2012. dec. 2. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. dec. 6. 12:12
 4/4 Mycurka válasza:
Szia! Nem muszáj egyénibe nyomnod, de inkább javaslom, hogy ülj le egy könyvelővel beszélni, mert ez egy több kérdéses témakör! Bár, remélem azóta megoldódott!
2012. dec. 18. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!