Kistermelői lekvár főzésre mennyire komolyak a szabályozások?
Figyelt kérdés
Van egy kis zöldség-gyümölcs üzletem, ami a falu életvitele miatt kb 11-től 3-ig nem bonyolít komolyabb forgalmat. Ezt az időt sima egyszerű dzsemfixes lekvárok (tudom, hogy ez nem "házi", de szerintem nem is igénylik...) főzőcskézésével tölteném ki. Van egy kis helyiségem, kb 12 nm, aminek most nincs funkciója, itt alakítanám ki. Az üzletben van 2 fázisú mosogató, falikút, kosármosó, vegyszer raktár, öltöző, tehát tök szabályos. Ha lecsempézem a kisszobában körben a falakat, beállítok egy másik mosogatót is, meg egy gáztűzhelyet, az már elég? A címkén mit kell feltüntetni? És ami a legjobban foglalkoztat, honnan tudom, mennyi szaviidőt írhatok rá?2012. nov. 24. 09:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!