Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kávéautómata üzemeltetése...

Kávéautómata üzemeltetése lehetséges?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni kávéautómatákat és pl. gimnáziumokba, munkahelyekre kirakni és ebből profitálni.

Ez mennyire lehet bonyolult, ha valaki tudna segíteni ebben, hogy mit kell ehhez csinálnom (milyen engedélyek kellenek, honnan tudok kávégépeket szerezni stb.)az nagyon jó lenne.

Esetleg, ha valaki csinálta/csinálja ezt az lenne a legjobb, ha tudna segíteni.

Előre is köszönöm.

2012. nov. 12. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jóbarátom foglalkozik pont ugyanezzel. Megéri, de remélem tudod, hogy a gépek darabja kb 800.000 Ft-ba kerül, amiket ráadásul rendszeresen karban kell tartani, a piac már igencsak telített és csak pár nagy lánc maradt meg, ja és nem árt, ha van egy 20-30-50 géped egy rendesebb profithoz...
2012. nov. 12. 20:39
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen és is úgy tervezem, hogy sok gépet üzemeltetnék, vagyis nem csak én, hanem páran összeállnánk (hárman-négyen)és úgy vágnánk bele a dologba.

Azt sejtettem, hogy drágák a gépek, de én olyan 500.000Ft-ra tippeltem...

Azt meg tudnád mondani, hogy egy gép kb. mennyi hasznot hoz egy hónap alatt, ha mondjuk egy nagyobb iskolában van, szóval egy forgalmasabb helyen?

És, hogy, hogyan tudnék elindulni ezen a pályán?

És köszi a választ:)

2012. nov. 12. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok bele konkrétan, ne haragudj, de 500-ért tudtommal még nincs gép. Ő azt mondta, hogy a legalja a 800 ezer, van neki gépe minisztériumban 2 milliós is.. A kávé alapanyag szinte semmi pénz, tehát a bevétel majdnem egészében profit is, tehát számold ki, vagy figyeld ki, hogy kb mennyit költhetnek egy nap alatt ilyenre.. Ha komolyan akarod csinálni, akkor kell szerződést kötni kávés alapanyag szállítókkal, kell egy telephely, kell minimum 1 olyan jármű ami képes kiszállítani a gépeket (teherautó), kell 2-3 ember minimum (akár a társaid) akik járják az országot és próbálnak szerződést kötni.. Akárhogy is számolunk, 10 gép, kb 8 milla, 2 milla autóra + egy telephely, a többi már mehet halasztott fizetéssel (alapanyagosoknak mondjuk vétel +60-90 napos fizetés).. és akkor reménykedsz, hogy lesz elég hely, ahol a konkurencia még nem járt, vagy nem adott elég jó anyagot elég jó áron, hogy elkezdjen megtérülni a befektetett 10-20 milla.
2012. nov. 12. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak nagyban éri meg, könyvelőként látom, ez már kb három éve kicsiben nem biznisz....
2012. nov. 13. 22:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindegyik nagyon hasznos volt:)

2012. nov. 17. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt még nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni ilyen autómatákat, mert nem találok semmit, csak olyat amit bérbe adnak.
2013. jan. 20. 23:43
 7/11 A kérdező kommentje:
?
2013. jan. 20. 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én épp most találtam: [link]
2013. jan. 23. 21:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. jan. 25. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sikerült belevágni? Arra lennék kíváncsi,hogy főállás mellett 1 gép mellék keresetnek sem éri meg? Ha mondjuk a gépet használtan venném olcsóbban és bár nem tudom milyen TEÁOR (?),de főállás mellett nincs úgy járulék sem. Köszi!
2014. júl. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!