Mobil büfé nyitásában tudna segíteni valaki?
Egyéni vállalkozóként milyen végzettség szükséges, hogy mobil büfét nyissak? (frissensültek, gyros, hamburger, szenvicsek) Illetve milyen végzettséggel árulhat itt valaki?
Mobil büfé-t közterületen üzemeltetnék, akkor mennyi esélyem van területfoglalási engedélyt kapni és kb. milyen áron? Napra, hétre vagy csak egy-egy hónapra lehet foglalni?
Fesztiválokon (kisebb fesztiválok, falunapok) kb. milyen helypénzzel kell számolni?
Készíthetek egy mobil büfében szendvicseket pl. kiszállításra is, ha minden engedélyem megvan az árusításhoz?
Köszönöm!:)
Végzettség nem szükséges a nyitáshoz.
Területfoglalási engedély pedig már csak rendezvényekre kell, az utcára, csak úgy, már nem.
Fesztivál helyfoglalási díja nagyon függ attól, hogy mennyi látogatót várnak, és ott, mennyi vendéglátó egység lesz. Egy másodosztályú amerikai foci meccsre még ingyen is kijuthatsz, ellenben egy Savaria karnevállal, ahova száz ezres nagyságrend a reális.
Szállíthatsz ki szendvicseket, bár nem tudom, hogy erre mekkora igény van.
Sajnos szükséges hozzá a végzettség, méghozzá vendéglátó-üzletvezető. Ma egyszerűen vendéglősnek hívják. Hasonló célok miatt járok épp egy ilyen tanfolyamra a Minervához. (5 hónap, 140e)
Tudomásom szerint ez a legolcsóbb.
"A vendéglős (korábbi vendéglátó-üzletvezető) képzést azok számára ajánljuk, akik vendéglátó üzletet szeretnének nyitni, hiszen a működési engedély kiadásának feltétele a vendéglős végzettség megléte."
Ennyit tudok hozzáfűzni, a többi, általad feltett kérdésről én is próbálok tájékozódni kedves leendő konkurensem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!