Szeretném kipróbálni ezt a kínai kereskedést, van valaki, aki már jártas benne és tudna adni pár tanácsot?
Figyelt kérdés
Arra a fajtára gondolok, hogy interneten keresztül megrendelek dolgokat külföldről nagyobb tételben, és megpróbálom itthon eladni szintén neten. Aki foglalkozik ilyennel, hajlandó lenne nekem egy kicsit segíteni az indulásban? Vagy esetleg tőkével beszállnék ilyen már működő üzletbe.2012. nov. 12. 09:04
1/3 anonim válasza:
Én kisebb műszaki cikkeket szoktam rendelni és itthon tovább adni. Jellemzően okostelefonokat és LED/LCD tvket. Nagy tételben nyilván jobb, de ahhoz nagy tőkét kell mozgósítani, így én inkább kicsiben csinálom. De a költségekkel, vámmal,áfával is jobb áron adok el itthon olyan telefonokat amelyeket itthon alig lehet kapni. win7 win 8as telók,tabletek stb.
2/3 anonim válasza:
Melyik oldalon találok olcsó, kínai műszaki cikket?
3/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag csak Kínából rendelek, de 1-2x már belefutottam abba, hogy (vámolásánál, ugye kérik a számlát nyilván), én, írok a kínainak, hogy hoppá, nem ártana ha küldené már a számlát is, erre küld egy excel-es móricka rajzot. Az rohadt nagy gáz! Na olyankor szükségem van az acélos idegeimre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!