Okostelefonon elérhető hirdetési felületen reklámoznád a cégedet? Költenél ilyen reklámra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 16:10
1/12 anonim válasza:
Nem.
Egyáltalán, hol van reklám egy okostelefonon?!
2/12 anonim válasza:
Nem. Persze nekem olyan a cégem, aminek a terméke célzott csoportnak megfelelő, nem kiskereskedelmi termék, nem az utca embere veszi.
"Egyáltalán, hol van reklám egy okostelefonon?!"
Az ingyenes alkalmazásokban.
3/12 A kérdező kommentje:
Ez most van fejlesztés alatt, csak érdekelt, hogy kinek mi a meglátása, milyen igény lesz rá. Hamarosan több info lesz erről.
2012. nov. 9. 18:06
4/12 SargaRigo válasza:
Speciel nekem elso dolgom volt feltenni egy reklamolo programot, gondolom masok is utaljak a reklamokat. Amig volt reklam, akkor sem neztem soha hogy mit reklamoz. Ez csak az en velemenyem.
5/12 A kérdező kommentje:
én se szeretem a reklámokat, mégis kell ahhoz, hogy egy cégnek legyen bevétele, és mégis a hirdetésszervezés az egyik legjobban jövedelmező üzletág még mindig,
2012. nov. 10. 12:37
6/12 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hogyan hirdetsz. A zavaró fos reklámokat mindenki blokkolni fogja. Ha célzottan, burkoltan, rejtve reklámozol, sokkal nagyobb potenciállal bír, és nem is blokkolható.
7/12 anonim válasza:
"Ez most van fejlesztés alatt, csak érdekelt, hogy kinek mi a meglátása, milyen igény lesz rá. Hamarosan több info lesz erről."
Ha jól tudom valami olyasmiről van szó, hogy wifin és/vagy bluetooth-on jönnének a reklámok például a megállókban vagy tömegközlekedési eszközökön, plázákban stb. Mint telefonhasználó, idegbajt kapnék az ilyen zaklatásoktól, és csakazértse venném az adott módon reklámozott terméket. Ráadásul mint kéretlen üzenet, még a törvényesség határát is súrolja.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem wifi, és nem kéretlen reklám. Minden törvénynek megefelelő legális igényes reklámokról van szó, főleg nagy cégek részére.
2012. nov. 11. 10:42
9/12 anonim válasza:
Mondjuk az is tuti, h csak úgy fizetnék, ahogyan a google ad-es szolgáltatásánál van, h kattintásonként. Megjelenítések száma az full nem releváns.
10/12 anonim válasza:
Egyes országokban már létezik az efféle reklám, őket úgy hívják "fejlett ország"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!