Szerintetek érdemes jelenleg webshopot nyitni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 11:17
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen költségei vannak egy webshopnak, de - mint hozzá nem értő laikus - gondolom, hogy kisebb, mint üzlethelyiséget fenntartani és alkalmazottakat (járulékokkal együtt) fizetni. Szóval szerintem - ha jó az internetes megjelenés és a marketing, akkor - igen.
4/8 A kérdező kommentje:
Ilyenre szeretném kinőni 2 éven belül:
www.ebay.com
2012. okt. 31. 00:35
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, sőt, tudok is egy cégről, ahol igen magas minőségben és abszolút elérhető áron juthatsz webshophoz, és mindenféle kérdésben segítenek.Ha érdekel, priviben bővebben ;)
7/8 A kérdező kommentje:
privátban leírhatnál mindent :)
2012. nov. 3. 01:48
8/8 anonim válasza:
Igen érdemes, de arról tegyél le hogy 2 éven belül ebay szintű leszel. Bár ha van havi 20-40 milliód reklámra, akkor simán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!