Most hogy megy ez a Kisadózók Tételes Adózása?
Figyelt kérdés
Pl eladok valamit 30 ezer forint + 20% nyereség és még versenyképes is lennék, ha az egészre nem kéne rádobni 27% ÁFÁt, helyette 50 ezer díj + az iparűzési adó.
Viszont oda van írva, hogy nem lehet leírni semmit a költségekből. Miből lehetne leírni? És milyen költséget?
Akkor most a tervezett 400 ezer nyereségre vagy a 2 milliós pénzmozgásra vonatkozik a 500 ezres korlát?
2012. okt. 21. 15:33
1/3 A kérdező kommentje:
És ha a cégnek olyan jó megy, hogy 800 ezer nyeresége van/ hó akkor annak már csak 40 valahány%-át tarthatná meg, nem lehet két céget alapítani és mind a kettőt KATÁ-val fenntartani? Hiszen nem én adózom, hanem a jogi személyek a cégek, én csak a bejelentett fizetésem után fizetek SZJA-t, tökre semmi közöm, hogy mit művelnek ezek a jogi személyek.
2012. okt. 21. 15:41
2/3 anonim válasza:
Ez nem ilyen fekete és fehér azért. és szerintem még változni is fog, egyelőre türelem.
3/3 Lechner Ödön válasza:
Itt mindent megtudhatsz!
Kisadózó Vállalkozások Adózása 2013. - Új adónemek - Pénzforgalmi elszámolás - Adóreggeli a NAV szakértő előadóival
Dátum időpont: 2012.11.28. (szerda) , 10-13.30 óráig, regisztráció 9 órától!
Helyszín: Tulip Inn Budapest Millennium**** (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!