Hogyan szerezzek pénzt informatikából?
Nincs érettségim.
Asztalos a szakmám.
Milyen programot vennének az emberek?Vagy játékot?
Nem bűn az ha csinálok valamit és csak úgy eladom minden papír nélkül?
Vagy felteszek hirdetést a netre meg az utcákra,hogy van ez a 2D játék játszatok online egymás ellen.stb.
Egyből jönnének rám a rendőrök nem?
Nem értek a törvényhez.
Kéne már valami jó vállalkozás,mert sokak vannak akik milliókat zsebelnek be havonta mások meg csak ledolgozzák az életüket.
Ott a microsoft annyi pénzük van,hogy nem tudják megszámolni,hogy pontosan mennyi is az. :D
Nekem miért nem lehet annyi pénzem.
Vagy nálam sokkal okosabb embereknek miért nincsenek akkora vagyonaik?Sok okos tanult fickó miért dolgozza le az életét.
Sokszor még azok sem tudnak elhelyezkedni és egyre gyakoribb ez.Egyébként meg ki az aki élvezi,hogy a főnök dirigál a munkahelyen.
Sokkal jobb volna azt programozni amit szeretnék.
Ha én megcsinálnék egy jó játékot akkor nekem miért nem lehet bele legalább 100 000 eurós bevételem.
Ez pedig elenyésző összeg mondjuk a god of war nevű játék bevételéből.Biztos vagyok benne.
Na jó egyedül egy színvonalbeli játékot már szerintem nem tudna megcsinálni senki.
Na jó de akkor miért nem ülnek össze nagyobb tudású emberek akik egy csapatot alkotnának és csinálnák a játékot.
ha tényleg milliós és több százezres bevételek vannak játékokból akkor miért nem ezt csináljátok ti programozók?
Miért nem ültök össze és csináltok ti is valamit animátorokkal,grafikusokkal stb.Ha ennyire jól megy a cégeknek az hogy játékokat csinálnak akkor ez a te esetetekben miért nem hozna nagyobb bevételt?
Van érettségim.
Informatikus vagyok.
Szívesen csinálnék asztalokat.
Milyet vennétek szívesen, négylábút? Fából?
De nem fog rám szállni az APEH, ha pénzt keresek és nem adózok belőle?
Ha például kiírom egy asztalra, hogy asztalt árulok, és végigmegyek vele az utcán, akkor nem néznek hülyének?
Ott van pl az IKEA, annyi pénzük van tán még ők sem tudják. :O
Én miért nem írok kérdőjelet a kérdőmondat után.
Vagy Béla bácsinak, aki ceruzahegyező, neki mér' nincsen annyi pénzei?
Sokkal jobb lenne asztalokat hegeszteni, mint indiai programozó által írt kódot debuggolni.
Na jó, egyedül azzal lenne gond, hogy ne boruljon fel az asztal, de miért nem ülnek össze az okosok a helyi kocsmában, Sanyi bá, a hülye Tóni, és Bobó, aki túl mélyre dugta a ceruzát a fülébe.
Sejted már, miért vagy hülye?
Két dolog:
1: Azért maradsz csóró asztalos, mert valószínűleg az értelmi szinted messze alulmarad egy programozóhoz képest, nincs elég háttértudásod, és ha azt is hiszed, hogy van, hidd el nincs :D
2: Ha te olyan okos vagy, indítasz valamilyen szervezeti egységet, felveszel pár embert, és meggazdagodsz... de valószínűbb, hogy elbukod, amit belefektetsz. Én nem mernék nekifogni... bár lehet neked van igazad.
Nézd már meg h kb hány ember dolgozik egy komolyabb játékon és mennyi ideig... nem 2-3
plusz reklám is kell neki és a reklámérték sem mindegy...
stb stb h miért nem csinál mindenki otthon játékot... arról ne is beszéljünk h sok embernek technika sincs otthon hozzá, ha egyáltalán beszerezhető otthoni használatra ami kell...
Omg. Miért nincs világbéke? miért nem fognak össze az amcsik a japánok és az oroszok? Már rég a Plútón fagyoskodnánk a e 3 nemzet tudósai egymást segítenék és nem egymást elpusztításán agyalnának.
Jo cucc lehet amit szívsz, nekem is kellene belőle néhanapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!