Őstermelő szeretnék lenni. Hogyan miként kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Mit kell hozzá kiváltani és mik a vele járó fizetni valók?
Zöldségtermesztésben gondolkodom télen,nyáron esetleg még tojás.Ha már rendelkezem folyamatos termelési lehetőségekkel akkor nyitnék egy kisebb zöldséges üzletet.Esetleg boltoknak is szállítani.
Úgy tudom 600ezer forintig nem kell utána fizetni semmit viszont gondolom valamit még is kell fizetni ha van bevétel ha nincs ,jól gondolom és mi lenne az amit ilyenkor is fizetni kell? Szükséges-e bemutatnom hozzá azt a földterületet ahol termelni fogok? Hogyan érné ez meg stb stb .?
2012. szept. 9. 15:05
1/6 anonim válasza:
Van földed egyáltalán? Ha igen, mekkora?
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs ( én úgy tudom nem szükséges hozzá) . Viszont nem földben termelném ki a zöldségeket
2012. szept. 9. 19:47
3/6 anonim válasza:
Hanem mégis hol termelnéd ki a zöldségeket?
A pincében, vagy a lakásban?
4/6 anonim válasza:
Ha nincs földed, akkor nem lehetsz termelő se. Csak földben tudod megtermelni a zöldségeket.
5/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy én nem csak földben tudom megtermelni :) már régóta nem földben termesztem a zöldségeket itthon mert a földünk már rossz.. Viszont a külön föld az enyém ami itthon van :) .Elképzelhető hogy a pincében fogom megnöveszteni őket ugyanis télen is termelek mindíg és eddíg nagyon jól sikerült és 2x akkora zöldségek lettek ráadásul nem fenyegette őket a rothadás ezért mindegyik makk egészséges
2012. szept. 12. 16:05
6/6 anonim válasza:
Ez elég érdekes... Érdekelne ez a technika... Beavatnál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!