Milyen vállalkozást tudnék indítani, ami eltart engem és 3 picurka gyerekemet?
Egyedül maradtunk 3 pici gyerekemmel (a legnagyobb 5 éves), semmi segítség senkitől, volt férjem 200km-re költözött, szüleim meghaltak.
Mivel nekem kell ellátni napi szükségleteiket a gyerekeknek, így kizárt, hogy kötött munkaidőben visszamehessek dolgozni, viszont vhogy fel kell nevelnem őket.
Van valamenni tőkém, ca. 2 millió Forint. Eddig építőiparban dolgoztam, ez a szakmám is.
Most vállalkozást szeretnék alapítani, hogy némileg a saját uram lehessek "kötetlen" munkaidővel.
Tudtok tanácsokkal/ötletekkel segíteni?
Akár még kocsmát is nyitok, ha az eltart minket!
Budapestiek vagyunk!
Előre is nagyon megköszönök minden segítséget!
Bármilyet - amihez ÉRTESZ.
Ha olyasmibe kezdesz amihez nem értesz akkor garantált a bukta.
Kemény dolog. Sajnos itthon nagyon megnehezítették a kisvállalkozók dolgát. Az jó, hogy van tőkéd, de nagyon gyorsan föl kell futtatni a vállakozást, különben az adók elviszik az összes pénzed.
Kocsma jó ötlet lehet, vagy mostanában még a pizzéria az, ami úgy látom, hogy megy. De fontos, hogy ne totál ismeretlen dologgal foglalkozz, mert abban nem leszel sikeres. Gyerekekkel külföldre menni dolgozni nagyon nehéz, pedig talán ez volna a legjobb megoldás.
Javasolni csak azt tudom, hogy kérdezz körbe kisvállalkozókat, kinek hogy megy és abból vonjál tanulságot, mivel érdemes foglalkozni...
Mérnök vagyok, de sajnos az teljes embert kíván és sok-sok időt.
Nekem vmi olyan kellene, amibe ki-be tudok ugrálni, dolgozni fél órát, aztán rohanni a gyerekekért úgy, hogy a munka mégse álljon le, tehát mindenképpen alkalmazottal.
Ezért szeretnék vmi egyszerűbb vállalkozást!
Szerintetek?
Hát kb. 200e kéne ahhoz, hogy biztonságban tudjam nevelni a gyerekeket, nem vagyunk extra igényűek, de az apa támogatása elég bizonytalan, így csak a családi pótlékkal számolhatnánk ezen felül.
Tudsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!