Megéri manapság Fornettitnyitni forgalmas helyen? Milyen árréssel dolgozhatnak?
Külföldön dolgozom jelenleg és az itt megkeresett pénzemből vállalkozásokat szeretnék nyitni először otthon majd később idekint.
Tudna valaki erről mondani valamit?
Vagy lehet egyszerűbb lenne egyből a Fornettit kérdezni erről :)
Az államtól milyen jogot kell megvenni?
Én eddig csak a franchise árával, a berendezéssel, az üzlethelyiséggel, a dolgozók bérével számoltam.
Amit meg akarok majd még tőlük kérdezni az a sütők, hűtők fogyasztása, meg hogy mennyi kilója a pogácsának fagyasztva.
Pénz nem gond, csak hónapok kérdése havi 600.000-rel dobnak meg és napközben még a neten is csinálgatom a saját kis businessemet :D
ja meg persze hozzászámolandó:
a vállalkozás alapításának költségei
könyvelő
havi járulékok
berendezés a Fornettitől
még valami?
Ha ekkora menő vagy,miért nem a fornettit kérdezed meg??
Ott biztos kapsz konrét részletes ajánlatot....
Gondoltam hátha van itt olyan aki első vagy másodkézből tud írni tapasztalatokat, mert vagy azt látom, hogy egy Fornetti nagyon megy, vagy hogy full a pangás és bezár.
Nyilván maga a cég azt fogja mondani hogy ez mennyira jó business, menjek bele, mert nekik az a jó ha csatlakoznak.
Amint fentebb is írtam, meg fogom őket kérdezni pár dologgal kapcsolatban, de itt jelenleg saját véleményre lettem volna kíváncsi és nem a cég nagyszerű marketingszövegére :)
Ha pedig az vágta ki nálad a biztosítékot hogy nem sikerült az elsőnek lelohasztania a kedvem a milliós összegekkel és megírtam mennyit keresek, akkor sajnálom hogy ennyire irigy vagy, és nem tudsz ezen túllépni.
Ha nem tetszik az ahol vagy, ahogy élsz, nem vagy kicse.szett fa, mozdulj, változtass! :)
Én nekem tetszik a hozzáállásod, nem mindenki gagyi itt aki kérdez.:)
Szerintem is érdeklődj tényleg a fornettinél, és itthon pedig érdemes szétnézned több fornettit áruló üzletben, hogy mi mennyi, és ez szerint kalkulálni, kezdésnek ez is jó.
A fornetti jó biznisz lehet, csak mire az ember bele tud kezdeni, rengeteg kezdőtőkét kell belefeccelni, és kérdés, hogy az árrés hoz-e eleget a konyhádra, ha mindent kifizetsz és még megélni is akarsz belőle...
Köszönöm a válaszokat!
Lehet hogy télen már az én Fornettimből vásároljátok a pogácsát valamelyik metrókijáratnál :)
Elintézted?
Melyik megálló? Vagy melyik vonalon? (már ha nem titkos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!