Hogyan adassam ki az altalam keszitett könyvet?
Sziasztok! Egy olyan nemet tankönyv irasaba, szerkesztesebe fogtam, amely azokat az embereket celozza meg, akik önalloan szeretnek a nemet nyelvet megtanulni. Nem vagyok nyelvtanar, ebböl problema lehet? Ketnyelvü csaladban nöttem fel, a magyar es a nemet is tökeletesen megy. (Tapasztalatom van a nyelv tanitasarol)
Szamitogepes grafikus vagyok. Igazabol se illusztratorra, se tördelöre nem lenne szüksegem, teljesen keszen tudnam a nyomdahoz vinni a könyvet nyomtatasra. Jo lenne ha ugy csinalnam, hogy a kinyomtatott könyvvel battyognek be a kiadohoz, had forgassak/csodaljak?
Milyen tudnivalokra van szüksegem ezzel kapcsolatban? Kerlek segitsetek, nekem ez nagyon-nagyon-borzasztoan fontos lenne!
Szerintem beviheted egy kiadóhoz nyugodtan, persze kinyomtatva és ha látnak benne fantáziát, akkor kiadhatják.
A lektorálás nem tudom pontosan hogy működik, de ha érdekli a kiadódat a könyv, lehet ők biztosítanak egy lektort hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!