Erre nincs valami törvényi korlátozás, hivatkozás?
Az üzletemtől 10 méterre volt egy kiadó bolt,kb 2 hete mondta fel az addigi bérlő.
Erre ma megyek reggel nyitni,és aki kivette,ugyanazt árulja,mint én,még az árú készlete is szinte ugyanaz,szoktam is látni a fickót nagykereskedésekben/bőrdíszmű,kiegészítő,gagyitól a minőségig mindenféle/.
4 boltom már csődbe ment,mióta "válság" van,ez az utolsó üzletem és nem is megy valami fényesen,erre idejön a nyakamra.
szóval ezzel lehet kezdeni valamit,legálisan?
ez a verseny.
van itt nálunk egy kis bolt meg zöldséges. 25 éve vannak itt. a nyári zöldség-gyümölcs eladásból élnek. ahogy mesélték, ha nem lenne a nyár, amikor dübörög az eladás, nem élnének meg.
tavaly a spár mellé letelepedett egy kis faházikó. megkaptak minden engedélyt könnyedén, valszeg volt kapcsolatuk. A boltos mesélte, hogy nekik szükségtelen intézkedések kellettek ,h engedélyt kapjanak annó.
Nos megjött ez a kis zöldséges és jól telibecseszett nekik. Nagyon megérezték a hatását. A kis faház az itteni, a kis bolttól kb 20-30 méterre lévő spár mellé telepedett, ergó aki kijött a spárból, ott vásárolt sok esetben szívesebben.
A lényeg, hogy kitartottak, és kb 2-3 héten belül az ember feladta. Állítólag bement a kisboltba, és az ottan tulajnak megmondta, hogy gratulál, nyert, nem küzd vele tovább.
Neked is ez a dolgod. Versenyezni. Te vagy ott régebb óta, használd ki, ismered a vevők szokását, húzd fel a kesztyűt! Ha az új bolt elviszi a vevőket, akkor valamit rosszul csinálsz.
Ebben a jópofa dokumentumfilmben pont egy ilyen esetre láthatsz megoldást!
Így kell csinálni!
nah:)
feladta,visszaadta a bérleményt bezárt,elment,lelépett:D.
mondjuk jó nagy hülye volt az augusztusi nyitással,és ebből levonni bármilyen következtetést,mert a február után az augusztus a legpangóbb bevétel szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!