Kezdő fotós mennyit kérhet el egy portfólióért?
Figyelt kérdés
Helyet, ruhát, kiegészítőt nem tudok biztosítani. Laza fotózásra gondolok.
Viszonylag jól fotózok, de az emberekkel még kicsit bizonytalanul bánok, és nem igazán mernék valószínűleg egy idegent beállítani, bár ki tudja. Mindenesetre jó ötletnek tűnik saját vállalkozásba kezdeni ezzel, hiszen élvezem, ezzel tanulom, és jól jönne egy kis bevétel is.
17/L
2012. júl. 24. 21:14
11/16 anonim válasza:
Ha mégis akarsz keresni, akkor mondd azt, hogy becsületkassza van, és rakj elé egy kivágott dobozt. Vagy megélhetéshez természetbeni adományt fogadj el (pl. egy kiló cukor, egy kiló liszt, egy liter tej, egy csomag tészta) vicces, de megéri szerintem mindenkinek.
12/16 anonim válasza:
Hidd el jobb ha először ingyen dolgozol, mert ha fillérekért akkor elkönyvelnek olcsójánosnak abból a skatulyából pedig nagyon nehéz kitörni. Persze a te dolgod, hogy mit csinálsz, de ha mindenkinek azzal ajánlanak, hogy "tőlem is csak párezer forintot/kétkiló lisztet meg tíz tojást kért" az baromira nem jó ajánlólevél, mert még évek múlva is ilyen megkeresésekkel bombáznak majd, ami végzett, befutott fotográfusként már baromi zavaró tud lenni. Tanulj, építs portfoliot, dolgozz és amikor már van megfelelő mennyiségű referenciád, végzettséged, weboldalad, tapasztalatod és szaktudásod, kérj érte olyan összeget ami fedezi a költségeidet és meg is tudsz élni belőle. Ennyi a titok szerintem.
13/16 A kérdező kommentje:
2012. aug. 16. 20:44
14/16 anonim válasza:
Szégyen amit ez csinál, már bocs.
15/16 anonim válasza:
szerintem szépek a képeid. [link] ez hol készült?
16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom. A Mirjam nem az én oldalam.
2012. aug. 29. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!