Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha facebookon nyitok ruha...

Ha facebookon nyitok ruha "butikot", nappali tagozatos diákként. Abból kell adóznom? Ha igen, akkor hogyan? Egyáltalán ez törvényes? Ha nem, akkor hogy lehet törvényesen csinálni?

Figyelt kérdés

Elmúltam 18, tanulok. Végzettségem nincs, de van 3 év gyakorlatom textilrajzoló és modelltervezőként. Én tervezem meg a ruhát, utána kivitelezem.

Egy kisebb csapattal szeretnénk kamatoztatni a tudásunkat.

Nem célunk futószalagos gyártástechnika, minden darab egyedi, kevés példányszámú, designer ruhákban gondolkodunk.

Keresem a buktatókat, az én dolgom az előkészítés, tudakozódás.

Minden tanácsot és választ szívből várok, bármivel kapcsolatban!

2012. júl. 22. 15:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A vállalkozói engedélyt semmiféleképpen nem akarom kiváltani, így vállalkozni se tudnék.

De ez a facebookon reklámoz aukciós portálon árul.. Nagyon agyas ötlet!! Köszönöm szépen!

Na ilyenek még jöhetnek.

2012. júl. 23. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
A 7.-es adószámnak jár utána. Az vonatkozik a saját készítésű termékre.
2012. júl. 23. 16:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Találtam ismerőseim közt egy könyvelőt és ma rengeteget beszéltem vele. Szóval megvan a válasz. És ti is tényleg rengeteget segítettetek!! Tényleg köszi! :)
2012. júl. 24. 01:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor megosztatnád velünk is mire jutottál, mert ez engem is érdekel.

Egyébként ha egyedi terméket szeretnél árusítani én ezt az oldalt ajánlom.

[link]

2012. júl. 24. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!