Ebay eladás: Hogyan lehet limitet módosítani?
Új eladó vagyok, de ezt írja ki a rendszer: Request higher selling limits. Beírok mindent, de nem enged tovább. Sőt még a tel szám sem stimmel pedig jó számot írtam be.
Az aukciót most beállítottam 10 termékre, így engedte, de több száz termékem lenne még eladó.
A kö..ög vaterát meguntam, mert alaptalanul tiltott ki többször, sőt több száz ezertől estem el...
Szia! Itt találsz bővebb leírást, angolul: [link]
Röviden, legalább 90 napja regisztrált tagnak kell lenned, nem lehet tisztázatlan vevői panaszod, illetve legalább 4,8-as átlagos értékelést kell elérned. Aztán dönthetnek úgy, hogy elfogadják a kérelmed. Ha nagyüzemi eladó vagy, érdemes lehet saját boltot nyitni, és a licitálós oldalakra csak pár, "csalogató" terméket feltenni.
Amennyiben üzlet vagy, el kell küldeni nekik az üzleti papírokat személyi igazolványt be scanelve (az ebayen feltüntetett email címre), nem árt egy terméket lefényképezni magaddal, úgy hogy fogod a kezedben és az arcod is benne legyen, továbbá be kell állítani personalról businessre az accountodat, minden végig kell csinálni, számla ellenőrzés a paypalen és bankkártya ellenőrzés a paypalen, kapsz egy kódot ami a számla kivonatban szerepel (kártyás tranzakció, ezután persze jóváírják a 400Ft-ot, ez a kártya ellenőrzés, majd a számla ellenőrzést is végig kell csinálnod, itt jóváírnak 2x pár centet a számládon és ezt kell beírni, hogy mennyi volt ez a két összeg!
Ha ezekkel mindennel megvagy, akkor átállítják a limitedet 100ra, de ez csak akkor ha üzlet vagy, ha nem akkor marad a 10!!
, majd a 90nap után korlátlan lehetsz! Amennyiben közben van eladásod és érkezik értékelés:
Az első 5 pozitívnál semmi nem történik, de ezt követően minden egyes értékelés után vissza állítódik a limited 100ra vagy 10re az adott havi ciklusban!
Továbbá, ha Hungary-t állítasz be item locationnak, akkro azt tudnod kell, hogy sok konkurensű termék esetében mindig az adott országét rakja előre, tehát a más országokét utoljára, ez rontja az eladásodat! Top rated esetén persze ez változik, de nem sokkal! Tehát örökös hátrányba leszel, kivéve ha például UK-ban listázól és Londont is állítasz be, de akkor ha észre veszik figyelmeztetnek és eltávolítanak minden aukciódat, persze az ebay korrekt és vissza is adja a pénzt amennyibe került a listázás, könnyen kiszúrják, mert újként a robot figyelni fog honnan jelentkezel be és miket állítasz be! 100értékelés után a robot figyelme már nem lesz annyira rád koncentrálva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!