Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha internetes webáruházat...

Ha internetes webáruházat szeretnék nyitni, vállalkozói igazolvány kell hozzá?

Figyelt kérdés
Milyen rejtett költségei vannak még esetleg amire nem gondoltam? És az vállalkozói kiváltása mennyibe kerül?
2009. júl. 9. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A vállalkozói igazolvány kiváltása magában nem kerül sokba, szerintem mindennel együtt 10 ezerből megvan. Viszont a járulékokat fizetned kell.
2009. júl. 9. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen a járulékokat fizetni kell, ha nincs heti 36 órát meghaladó munkaviszonyod. Ha van csak a tényleges kivét után kell fizetni adókat. További kiadások: könyvelő, hirdetés-reklám, weboldal készítés, karbantartás árubeszerzés, készletezés, csomagolás, szállítási dij.
2009. júl. 10. 09:13
 3/3 anonim válasza:
Szükséges valamilyen vállalkozási forma webáruház üzemeltetéséhez, ezt nem kerülheti el. Amiben Én tudok segíteni, hogy ne kelljen sokat költenie az online megjelenésre az, hogy ajánlok egy profi webáruház üzemeltető rendszert, melyet saját maga tud létrehozni és üzemeltetni,a keresőkben hamar az első oldalra kerül, a többi Önön múlik. Teljesen díjmentes, hatékony, saját domain nevet kap, nem kell programozói tudás. Könnyen kezelhető.Tetszeni fog nézze meg. [link]
2009. aug. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!