Van egy saját kis zöldségesünk, persze kaphatók még csomagolt élelmiszerek is, csak hát nem lendült még fel annyira a forgalom, valakinek lenne esetleg valami ötlete hogyan lehetne fellendíteni?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan hitelt, vagy esetleg támogatást/pályázatot ajánlani, ami segít egy kicsit abban, hogy az elmaradásainkat rendezni tudjuk illetve reklám célra is fordítsunk belőle?
Én keresgélem folyamatosan,de mindenhol kell egy lezárt évvel rendelkezni,de nekem csak októberben lesz meg,az üzletet pedig március 1.-én nyitottuk!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 26. 15:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!