Van meg olyan hogy erdek hazassag? (Fizet pl egy no a ferfinak X osszeget hogy o is allampolgar legyen)
Már melyik állam állampolgára legyen?
USÁban gondolom előfordul...
Miért akarna egy Magyar fizetni egy Ausztrál papírért? Nem akkora szar a helyzet, hogy valaki fizessen azért. Akkor érné meg naki, ha jól beszél angolul és van pénze, de ennyi erővel házasság nélkül is tudna kint dolgozni...
Én Németországban élek és német állampolgár is vagyok, volt már rá példa, hogy megkerestek. Egy Equadori nőt kellett volna elvegyek 20.000EUR-ért. Végül nem mentem bele.
Azt ajánlom te se tedd! Gondold csak végig!
jön egy csaj és ad neked pl 5Millát, aztán házasság után visszakéri a pénzt, ha nem adod akkor megzsarol a hatóságnál. Ugyan neki ez nem érdeke, de veszteni valója nincs...
nem tudom ausztráliában hogy van de Németországban van asszonytartás. Ha elváltam volna tőle akkor a fizum 30%-át fizethettem volna neki amíg férjhez nem megy újra. És hülye lenne újra megházasodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!