Szerintetek érdemes kiköltözni Angliába és ott csinálni vállalkozást? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 15:04
11/16 A kérdező kommentje:
De megpróbálok persze utána nézni én is a google-ban, és német fordítóval :))
De a nyelv tudásom nulla!
Köszönöm az eddigi válaszaidat is és a jövőbeni válaszaidat is! :)
2012. jún. 7. 19:11
12/16 anonim válasza:
Dániát sürgősen el kell felejteni. Én itt vagyok, az egész ország áll, szinte semmi munka nincs, amihez ne kellene az alapfokú dán nyelvtudás, az angol, főleg ha makogja csak valaki az egyáltalán nem elég. Még maguk a dánok se találnak könnyedén munkát. Sajnos. Hollandia, Németo, Belgium, talán még ezek, bár Belgium is elzárkózik a sok bevándorló elől.
13/16 anonim válasza:
Szerintem Bécsben cukrázdát....hahaha.
14/16 anonim válasza:
Magyarország,Budapest
Magyarország,Debrecen
15/16 anonim válasza:
Szerintem mindenképp egyszerűbb Angliában csinálni. Itt egy részletes leírás, hogyan is működik:
www.vallalkozas-angliaban.co.uk
16/16 Brian0 válasza:
Ha boltot v vendéglátóhelyet nyitnál 30.000 font alatt ne kezdj bele, ha szolgáltatást 5000 kell.
Ha utazási irodát vagy ingatlanügynökséget akarsz, tudd hogy 75.000-er fontot (26-27 millió Ft)-ot letétbe kell tenni a helyi kamaránál, ami egyfajta biztosítás ha csődbe mész, ebből fizetik vissza a csőd miatt elmaradt utazásokat és a hazautaztatást, ingatlan esetén a depozitokat etc.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!