Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha nyitnék egy állatmenhelyet...

Ha nyitnék egy állatmenhelyet mennyibe kerülne a fenntartása?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kisebb vagyonba.
2012. jún. 5. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

És ha boltot nyitnék mennyibe kerülne...

na ebből kiszámíthatod az állatmenhelyt is!

Szerintem ne nyiss!

Bár egy menhely nyitásához a kutyaszeretet a legfontosabb de ha még azt sem látod hogy mennyire megválaszolhatatlan a kérdésed akkor sajnos hamar csődbe mennél és a sok kutya rosszabb sorsba kerülne mint előtte volt. Sajnos olvastam pár ilyen félre ment probálkozásról...

De némi válasz:

Bérelnél telket vagy van saját? mert ez befolyásolja hogy mennyi kutya lehetne ott.

Hány kutyát kéne etetned? Nekik kéne valami részben fűthető hely vagy legalább egy olyan ház ahol télen nem fagynak meg a csupasz ég alatt.

A céget működtetni kell így annak is van költsége.

Hányan dolgoznátok benne?

Csak befogadnátok vagy ki is mennétek?

Egészségügyet miként oldanátok meg?

Stb...

2012. jún. 6. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
az emberek a csöveseknek nem adnak pénzt - pedig úgymond egy fajhoz tartoznak velük. akkor majd szerinted az állatokat megsajnálják... Egymásnak a nyakát képesek eltörni 0,1-0,2%ért, akkor majd az állatokra kiadnak pénzt?
2012. jún. 6. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert ha nyernék a lottón erre költeném egy részét. tudom hogy erre kb 0 az esély de olyan jó álmodozni. és nagyon szeretem a kutyákat és szeretném néhányuk életét jobbá tenni....
2012. jún. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!