Miért kamuzzák ezeket? Több Amerikai haverom is van, és mindegyik azt állítja, hogy kint nincs ilyesmi ez valami csalás lehet.
Nem tudom, mi az igazság, nem ismerem a floridai ingatlanhelyzetet.
De azt tudom, mert megtanítottak rá, hogy ami átverésnek látszik, az nagy valószínűséggel az is.
Vannak ugyan kivételek, de meglehetősen ritkák.
Ami nehézséget jelent ilyen kérdésekben, hogy nem ismered az ottani jogi körülményeket. És a részletek jobb esetben, az "apróbetűben" vannak leírva, rosszabb esetben ott sem.
De gondolj bele: vennél ma ingatlant mondjuk Olaszliszkán bérlővel? De kérdezem: Budapesten vennél-e anélkül, hogy látnád a bérlőket és a környezetet?
Na látod!
Pedig az itteni jogi helyzet ismert lehetne, ha egy ügyvédet megkérdeznél.
Másik: milyen jogi garanciáid vannak arra, hogy a bérlők egy év múlva is fizetnek? (Vigyázz! Ilyen garanciák nem lehetnek!!!) És ha a bérlő kiköltözik, hogyan fogsz új bérlőt találni? Kimész és egyenként megmutatod a lakást minden érdeklődőnek, aztán hazajössz?
Ha ez ekkora biznisz lenne tényleg, akkor szerintem miért Magyarországon keresnek erre vevőket?
Szóval ez külsőre szép, csak a torka véres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!