Vállalkozást szeretnék, előtte még van egy-két akadály, így hogyan?
Szerintem neked elég az egyéni vállalkozói is.
Ha továbbtanulsz, akkor az adózás is nagyon barátságos :)
Egy könyvelőt kérdezz meg, mert ők mindennek a megmondói!
Én is ev vagyok, alanyi mentes.
f20
Én már most megmondom hogy nem fogsz tudni megélni belőle. Alapból telítette a piac weboldalakat gyártó kisiparosokkal ne meg cégekkel akik egy webshopot összedobnak pár óra alatt.
Nem beszélve a havi 60-70e es kiadásról magad utána, ha van bevételed ha nincs. Persze ha továbbtanulsz akkor jár valami "kedvezmény" de akkor is.
Ha továbbtanul, akkor csak a bevétele után kell fizetni minimális adót és ha alanyi mentes, akkor az ÁFA -val sem kell foglalkoznia.
Nagyon sok kis cégnek gondot okozna 200-300eFt -os kiadás és inkább megbíznak egy diákot, akár feketén is, hogy dobjon össze egy honlapot, töredékáron. Meg nem fog belőle élni, de zsebpénznek jól tud jönni egyetem mellett.
Ki és miért jelentene fel? Pl.: honlapkészítő cégek konkurenciacsökkentés végett
Ha valaki feljelent mire számíthatok?
-rosszakaró konkurencia
-ha netán befutsz és 4 fekete bmw-d áll a ház előtt akkor akár a szomszéd is
-az akinek nem adsz számlát
-vannak próbavásárlók a neten is, nem csak a piacokon!
mire számíthatsz?
Több mint való pénzbüntetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!