Milyen termékre lenne igény szerintetek? Vaterán való eladáson gondolkodok, amivel kiegészithetném a gyesem.
2012-től változtak a jogszabályok és sokkal jobban ellenőrzik és büntetik a jogtalanul üzletszerűen kereskedőket(mint pl a vaterás eladók akik az eBay-en vásárolnak olcsó kínai xart) Nem biztos hogy ez jó ötlet.
A gyesen vagy akkor van kisbabád, akinek vannak ruhái amit egy hónap alatt kinő. Azokat eladhatod vaterán. De nem vásárolhatsz be ukrán adidasból és adhatod el 5000-ért darabját. Akik ezt csinálják előbb utóbb buknak.
Ami a vaterán megy az nem menne egy igazi boltban.
Én egyszer belevágtam, vettem 18.000 ft-ért használt, de nagyon jó minőségű márkás farmereket kilóra. Gondoltam rátéve egy kis hasznot darabáron eladom, és azért farmert, mert azt télen-nyáron veszik. Alig-alig tudtam megszabadulni tőle, sza..ért-h...gyért sem kellett senkinek, beleöltem a rengeteg időt a mérésbe, fényképezésbe, kérdésekre válaszolásba és a pénzem nem jött vissza, illetve a maradék nadrágot én elhordtam el.
Szóval nekem nem jött be. Azóta is az a tapasztalatom (most már csak a gyerkőcök kinőtt holmiját árulva), hogy egyre inkább csak pár forintért mennek el a dolgok. Nagyon sok a posta ktg. és ezt figyelembe véve nehezen megy most már minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!