Üzleti tervvel érdemes bankba menni?
Van egy ötletem amit már egy ideje "dédelgetek", de egyenlőre nincs meg a szükséges tőke a megvalósításához.
Mindíg elmegy a keresetem "hülyeségekre", mint például: család, megélhetés, stb.
Az ötlet, a szakmámhoz kapcsolódó, nem forradalmi, csak nagyon egyedi, amit még senki sem használ. (egy-két online kivétel akad csak, de komolytalanok).
Rengetegszer végiggondoltam és véleményem szerint van benne nagy-nagy potenciál.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan bank, ami egy jó terv esetén beszállna egy jó ötlet megvalósításába?
Tudom, hogyha elmegyek a bankba akkor kiderül, de biztos van itt olyan aki már járt hasonló cipőben, netalán túl van egy sikeres pályázaton......
A vicces válaszokat köszönöm, nem kérem.
Sziasztok.
Valóban a bankok nem kockázatot akarnak felvállalni, hanem kis kockázattal hitelt kihelyezni. Ez nagy különbség.
Az ötleteddel, pontosabban egy nagyon alapos üzleti tervvel kockázati tőke társaságokat érdemes felkeresned, van néhány belőle idehaza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!