Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha a Tesz-Veszen egy viszonyla...

Ha a Tesz-Veszen egy viszonylag drága terméket feltesznek 1 Ft-os aukcióval, akkor abban nem túl nagy a rizikó? Valaki elmagyarázná nekem, hogy ezt hogyan éri meg így használni?

Figyelt kérdés
Mert én is szívesen feltenném,talán többen is megnéznék a termékeimet,de hát nem merem,mert mi van,ha mondjuk 10 ft-ért megy csak el?

2012. ápr. 14. 15:39
1 2
 11/16 csibexke ***** válasza:

föleg ha a fele nem tetszik neki,akkor ugy látja hogy a fele kerül 7000 be és drágálni fogja.

jaja elnéztem az eladó tényleg nem fizetett semmit :)O de a negativot megkapta :)

2012. ápr. 14. 18:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen,ez jó ötlet,hogy rakjam fel 500,- Ft-ért db-ját,csak azzal meg az az egyetlen kis baj van, hogy ha pld valaki nem pesti,akkor neki drágábba kerül a posta költség,mint a ruha...:SSSSS :D
2012. ápr. 14. 19:05
 13/16 csibexke ***** válasza:
az már legyen az ö gondja. amugy ha a ruha jó állapotú vagy nagyon tetszik neki,lehet igy is megéri megvenni,mintha a boltba vanné meg vagy a boltit meg se teheti... probát megér....
2012. ápr. 15. 08:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Minimál árral nem fogják megvenni.

De szerintem drága 7000 Ft-ért, főleg teszveszen, vaterán. Többnyire nagyon olcsón akarnak jó cuccokat venni, tapasztalat. Én fehérneműket árulok, pl. melltartót újszerűt 750 Ft-ért, ami még a teszveszen is olcsónak számít, de 60-szor meggondolja, hogy megvegye-e a vevő. 1 Ft-ról nem nagyon érdemes elindítani, mert sajnos mindig benne rejlik a veszély, hogy olcsón kel el. Ha mégis 1 Ft-ról akarod indítani, akkor érdemes a zárás időpontját is figyelni. Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk ebédidőben jár le vagy mondjuk este 8 körül, amikor esetleg jóval többen gépeznek, mert akkor van rá idejük.

2012. ápr. 17. 11:58
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsónak-tényleg nagyon okos ötleteket mondtál el nekem,ezt nagyon szépen köszönöm! :)

Valóban egyébként ahogyan észre veszem,este 8 körül a legnagyobb a sürgölődés a "piacon".-képzeld-egyébként elment a ruhacsomim,de majd csak 28-a után tudják kifizetni,de szerintem nem drága,hiszen 13 részből áll,s darabját is többért vettem,mint 5 ezer ft-szal eléggé ráfizetős,de legalább nem áll a szekrényben :D

2012. ápr. 18. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, gratulálok, hogy sikerült eladnod. Nem jól fogalmaztam, tudom én, hogy nem drága egy boltihoz képest, illetve tudom, hogy többet ér. Csak tudod, teszveszen, vaterán rengetegen az olcsó cuccokat keresik, úgy pedig, hogy van egy 12 db-os ruhacsomag, amiben simán lehet, hogy van pár darab ami vagy nem tetszik vagy nem jó a mérete, nem biztos, hogy ez sokak felé csábító. Mert ahhoz sok a 7000 Ft. hogy annak a felét elajándékozgassa vagy "bajlódjon" a továbbadásával. Szóval én így értettem, hogy drága. Mert egy ruhacsomagban mindig vannak ilyen darabok. :)
2012. ápr. 18. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!