Ha a Tesz-Veszen egy viszonylag drága terméket feltesznek 1 Ft-os aukcióval, akkor abban nem túl nagy a rizikó? Valaki elmagyarázná nekem, hogy ezt hogyan éri meg így használni?
föleg ha a fele nem tetszik neki,akkor ugy látja hogy a fele kerül 7000 be és drágálni fogja.
jaja elnéztem az eladó tényleg nem fizetett semmit :)O de a negativot megkapta :)
Minimál árral nem fogják megvenni.
De szerintem drága 7000 Ft-ért, főleg teszveszen, vaterán. Többnyire nagyon olcsón akarnak jó cuccokat venni, tapasztalat. Én fehérneműket árulok, pl. melltartót újszerűt 750 Ft-ért, ami még a teszveszen is olcsónak számít, de 60-szor meggondolja, hogy megvegye-e a vevő. 1 Ft-ról nem nagyon érdemes elindítani, mert sajnos mindig benne rejlik a veszély, hogy olcsón kel el. Ha mégis 1 Ft-ról akarod indítani, akkor érdemes a zárás időpontját is figyelni. Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk ebédidőben jár le vagy mondjuk este 8 körül, amikor esetleg jóval többen gépeznek, mert akkor van rá idejük.
Utolsónak-tényleg nagyon okos ötleteket mondtál el nekem,ezt nagyon szépen köszönöm! :)
Valóban egyébként ahogyan észre veszem,este 8 körül a legnagyobb a sürgölődés a "piacon".-képzeld-egyébként elment a ruhacsomim,de majd csak 28-a után tudják kifizetni,de szerintem nem drága,hiszen 13 részből áll,s darabját is többért vettem,mint 5 ezer ft-szal eléggé ráfizetős,de legalább nem áll a szekrényben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!