Kozmetikus vállalkozóként átlagosan mennyit keres?
Nettó bérre gondolok, ami konkrétan fizetésnek nevezhető. Vidéken dolgoznék, budapesttől 60km. Tudom, hogy sok minden függvénye ez, nem szeretnék gagyi üzletet, de nagyon fullosat sem. A vendégkör (amit tudok, hogy nem egyből lesz sok, de majd szép lassan az lesz) mondjuk legyen egy átlagos mennyiség. Elször nem végeznék extra dolgokat mint tekercseléses fogyasztás stb, hanem ezt is vegyük egy átlag szolgáltatásnak.
Valaki tudna nekem erre valamit mondani? Tudom, hogy szinte valószínűtlen, hogy ezt meg lehessen jósolni, nem is jóslást várok. Csak úgy sacc/kb.
Örülnék kozmetikusok válaszának!
Előre is köszi!
Konkrét számot valóban lehetetlen megjósolni.
Egy szinte bizonyos : kevesebbet mintha alkalmazottként dolgoznál egy bevezetett,jó vendégkörrel rendelkező helyen.
A fő szempont,hogy vállalkozásban eleve adósságba vered Magad hiszen komoly rezsit kell kitermelj.
Vagyis az üzlet létesítésének,üzemeltetésének költségei csak úgy mint a cég könyvelése,,TB és egyéb járulékok megfizetése alapból ellehetetlenít egy kezdő üzletasszonyt hiszen a várható bevételből (?) az első 2-300 000 ezekre fog elmenni akár havi szinten is.
Nem vagyok kozmetikus (bár volt pár barátnőm közülük) viszont több próbálkozásomat az előbb említettek vitték csődbe ...
Mennyi egy átlagos kozmetikai kezelés, körülbelül hány ember menne el hozzád egy hónapban? Ezek alapján saccolj. Ne mondj le erről ennyire könnyen. Nem kell rögtön főállásban ezt csinálni. Kezdésnek otthon, ismerősökkel kezd el, munka után, aztán majd ha megy szájról szájra a jó híred, szépen kialakul a kuncsaft köröd.
Az természetesen nem fog működni, hogy kiváltod a vállalkozást, megveszel 200 ezer forint ára árut, meg felszerelést, és elszaladsz kibérelni egy helyiséget, majd ezután várod a szebb jövőt. Ennél finomabban kell nekiállni, visszafogott kezdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!