Butikot szeretnék nyitni, hogy vágjak bele?
Gyesen lévő anyuka vagyok,és nem tudok elhelyezkedni.
(Biztos nem vagyok egyedül ezzel a problémámmal!!!)
A gyereket addig nem veszik fel bölcsődébe,míg nincs munka helyem.
Arra gondoltam,hogy bérelnék egy kis helységet a lakóhelyemen,és nyitnék egy butikot.
Kérdésem az lenne,hogy egyáltalán hogyan fogjak hozzá?
Hová/milyen hivatalba kell mennem?
Milyen papírok kellenek hozzá?
Kell-e vállalkozói igazolvány?
Gyes mellett lehet 6 órában dolgozni,de kérdés,hogy vállalkozóként maradhatok-e gyesen?
Aki tud segíteni,annak megköszönném.
(Gúnyolódók nem érdekelnek!!!!)
nem akarom letörni a lelkesedésedet, de számolgass kicsit.
üzlet bérlés, számolj ki fél évet azaz 6 hónapot. 6 havi bér és rezsi.
számolj a raktárkészlettel, gondolom nem egy katalógust akarsz mutogatni a vevőknek ,hogy ami tetszik azt megrendeled nekik miután kifizették előre. Ebben az esetben fel kell töltened a készletet, hogy legyen mit nézegetni a vevőknek. Ezt a készletet érdemes havonta frissíteni. Mondjuk ezen sokan nevetnének szerintem, mert a legtöbb bolt hetente frissíti a terméklistáját, vagy folyamatosan.
Akkor számolj a vállalkozással is. Ha csak egyéni vállalkozó vagy, akkor is havonta 50-60e Ft csak azt, hogy te vállalkozol, ebben benne van a könyvelő is.
Szóval akkor kalkulálj kicsit, és rájössz, hogy 1-2milla kezdőtőke nélkül jobb ha bele se vágsz. Akkor inkább már add el a cuccokat vaterán.
Köszi 3-as!
Az a gáz,hogy vaterán a kutyának sem kell!!! Már próbáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!