Mit kellene Amerikából importálni?
Figyelt kérdés
van kint egy haverom és jó lenne megélni valami okosságból.Tippek??2009. jún. 13. 19:19
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj! Már inportáltunk mindent..............asszem már csak a polgárháború van hátra és az atom fegyverek. VIVA LA ÁMERIKÁ!!!!!!
2/9 anonim válasza:
Az amerikai mosolyt! És minden bús magyar arcra rá kéne kopírozni!
3/9 A kérdező kommentje:
ne már!
az első szerint FEGYVEREK
a második hozzászóló szerint FŰ...
valami megvalósitható esetleg?
2009. jún. 13. 19:54
5/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a gyémántüzletet! Ez nagyon egyszerű, és pénzt hoz a konyhára! Ha érdekel, keress meg.
Üdv.:
Jutka
6/9 anonim válasza:
Írjál privát üzit nekem, ha tudsz módot 5 kg-s csomag küldésére $50 alatt és én elmondom mit fogok behozni benne :)
7/9 anonim válasza:
nem exportálni kéne, hanem importálni. Boltot nyitni kint és pl túró rudit meg ilyen hülyeségeket árulni. Esetleg antik bútort kivinni.
8/9 anonim válasza:
Kicsit törött autókat behozni, és megjavítani. Ha találsz rá vevőt, szépen lehet kaszálni.
9/9 anonim válasza:
pl. ha betod importálni a laptop gyártó gépeket , s a használati utasitást akkor én megvenném :D ez biztos h sokat hozna a konyhára.Rengeteg üzletember rohanna utánnuk ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!