Egyéni vállakozás. Hogyan kezdjek neki?
Szeretnék majd nyitni a közeljövőben egy internetes webáruházat, weboldalt. De még pontosan nem döntöttem el, hogy mit is szeretnék.
A gondom az, hogy fogalmam sincs róla, hogyan induljak neki egy egyéni vállalkozásnak. Kit keressek fel előbb? Okmányirodát? Csinálhatom én a könyvelést, vagy kötelező egy könyvelőiroda bevonása a képbe? Milyen adóterheket rónak majd rám? Hogyan kell ezeket teljesíteni? Milyen tevékenységekhez kell szakmai végzettség?
Ilyen és hasonló kérdések fordultak meg a fejemben. Szóval egy olyan oldalra lenne szükségem, ahol ezeket az alapokat leírják szépen összeszedve, érthetően(nem jogszabályok végeláthatatlan halmaza), magyarul.
A nyáron végzem el a sulit(reklám és marketing), de már most el szeretnék kezdeni ismerkedni az egyéni vállalkozással, hogy a későbbiekben képben legyek a dolgokkal.
Szóval, valaki tudnak nekem egy jó weboldalt ajánlani?
Előre is köszönöm!
24/F
Én nem weboldalt ajánlok (nem is tudok), hanem azt, hogy menj el egy könyvelőhöz. Ő mindenre tud majd adni választ és általában a konzultáció díjtalan. A könyvelést pedig mindenképp szakembernek kell csinálnia, ha vállalkozol. Természetesen, ha van könyvelői képzettséged, akkor magad is vállalhatod ezt a feladatot.
Szívesen segítek még pár kérdés megválaszolásában, ha írsz privát üzenetet. Én is a napokban kezdtem egyéni vállalkozásba, elég naprakészek az ismereteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!