Hány forint felett kell vállalkozóit kitölteni?
Figyelt kérdés
Hány ft-nak kell lennie számlámon, ahhoz hogy elengedhetetlen legyen a vállakozói kiváltása? (mert pl ha 60 ezer a kiváltás, és én csak 50-et keresek/hó akkor mivan?)és hogy az apeh ne kopogtasson az ajtómon váratlanul...2012. márc. 16. 11:18
1/3 anonim válasza:
Tulképp mit kérdezel?
Ha jövedelmed van a vállalkozásodból, akkor adót kell fizetni.
Maga a kiváltás ingyenes és online történik. Önkormányzatban segítenek.
2/3 A kérdező kommentje:
és mennyi az adózás? hány százalék? szóval a keresetemből mennyi marad meg nekem vállalkozói mellett, tegyük fel 150 et keresnék
2012. márc. 16. 11:56
3/3 anonim válasza:
Ha főállásu vállalkozó volnál, akkor 150 -ből kb. pont semmi, mert ki kell fizetni a járulékokat a minimálbér után, ami nem függ a bevételedtől.
Én másodállású vagyok, van főállásom, így csak akkor kell fizetnem, ha van bevételem.
Jó megoldás még az EVA, mert ott egy fix százalékot kell leadózni, de azt csak bizonyos idő után választhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!