Hogyan lehetne 2 év alatt 200 EU tőkéből 2000 000 eurót csinálni?
20 vagyok még soha nem dolgoztam de nem is akarok.
Valamilyen vállalkozást kéne indítani.
Szerintetek ezzel mennyit kereshetnék:
Ha programozás oktatóanyagokat és saját játékaimat árulnám egy üzletben?
Teljesen a 0 ról 200 EU készpénzzel mi az a út ami 2 év alatt elvezethet ahhoz a 2000 000 EU hoz teljesen legálisan.
"soha nem dolgoztam de nem is akarok"
Ilyen hozzáállással nemhogy 2 millió Eurót, hanem 2 Eurót sem fogsz csinálni.
"még soha nem dolgoztam de nem is akarok. "
Akkor szerintem a kötél a legjobb választás és nincs több gond.
"20 vagyok még soha nem dolgoztam de nem is akarok."
Tégy egy szívességet a társadalomnak és menj ebből az országból valami irtó távoli helyre! Már így is rengeteg ingyenélőt tartunk el az adónkból és a politikában is túl sok az ilyen hozzáállású ember!
Ismered azt a mondást, hogy "aki nem dolgozik, ne is egyék"?
Ha nem akarsz 45 éven keresztül napi 8 órában robotolni kevés pénzért, az érthető, de a munka változtatja az állatot emberré. Ha értesz valamihez, értéket teremtesz és talpraesett vagy, akkor kevés munkával kereshetsz sok pénzt. Nulla munkával viszont csak két módon: vagy nyersz a lottón, vagy LOPSZ. Előbbi nem túl valószínű, utóbbi miatt remélhetőleg lecsuknak (bár az sem jó, ott is mi fogunk eltartani).
Továbbra is azt mondom, ha kakis a meló, akkor ne ebben az országban élősködj!
Nincs rá konkrét recept.
Sokat számít az ismeretségi köröd.
-De ha a körülményeket figyelembe veszed, akkor a leg jobb ha szervezel egy tudományos utazást, pl.: a délisarkra, ehhez mindig találsz szponzorokat.
Az út viszontagságairól folyamatos kizárólagos tudósitó irodával szerződés. Ebből már fedezhető az út.
Felfedezel egy Jeti lábnyomot! Elhívod a hivatalos szakértőt a témában, aki balesetet szenved, esetleg eltűnik. Ennek felkutatására már sokkal nagyobb összegek állnak majd a rendelkezésedre.
Sokat nyilatkozól mennyire sajnálod, meg hibásnak érzed magad ezért a keresésére indulsz.
Ha előkerül, hősként tetszelegsz jó pénzügyi ajánlatokkal.
Ha nem kerül elő akkor emlékbélyeget készitesz az emlékére, viszonylag kis számban.
A kliséket később az örzésedben tartod, ami egy gázrobbanás miatt megsérül, megsemmisül.
Így a birtokodban maradt néhány bélyeg ára a magasba szökken, és szerintem túl léptük a 2milliót.
Szóval a 2milla feletti részt légyszi utald. mert nekem 200eurom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!