Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek van benne fantázia...

Szerintetek van benne fantázia, jó lehetőség?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy bisztrót nyitni Pesterzsébeten, ahol lehet inni(alkoholtartalmú és alkoholmentes italokat egyaránt), énekelni(karaoke, amelyre külön terem lenne) és minőségi cukrász süteményeket enni. Van rá esélyem, hogy ebből egy hosszú távon jól menő üzletet csinálok itt a peremkerületben? Az üzlethelyiség a tulajdonomban van hozzá.
2012. márc. 12. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:

A bisztró - presszó - kocsma, nevezzük bárhogy, soha nem megy csődbe.

Ha jólét van azért piálnak az emberek, ha pedig válság van és kilátástalanság, akkor meg azért.

Ha nincs a közvetlen közelben hasonló kaliberű hely, akkor menni fog. Vigyázz, hogy a rendeleteket és az adózást betartsd. Sok cég ezért szűnik meg, mert magas bírsággal megbüntetik.

2012. márc. 12. 16:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Kocsma van egy, de ott nincs se karaoke, se sütemény, csupán sok lezüllött alkoholista. Itt sem lennének különb emberek, de bízom benne, hogy ha sikerül egy színvonalas helyet kialakítanom, nem csak olyanok térnének be hozzánk.
2012. márc. 12. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Erzsébeten pontosan hol? Mert sok környéke van, ahol még a kocsma is csődbe megy.
2012. márc. 12. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Dél-Pesti kórház környékén, még az erzsébeti oldalon.
2012. márc. 12. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pia + süti kombó sehogy sem fog működni, üti egymást a két célközönség.

Én pl. tuti nem mennék be egy retek kocsmába sütizni egyet a gyerekkel, illetve biztos nem mennék be egy olyan helyre szórakozni és inni, ahol nagymamák sütiznek mellettem.

2012. márc. 12. 19:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Jogos! Erre nem is gondoltam! Köszönöm! Süti kilőve.
2012. márc. 12. 20:39
 7/8 lcps ***** válasza:

Szerintem ne kocsmát nyiss!

Az ismerőseim mind azt állitja, hogy nem megy a kocsmája.

Igaz ők bérleti díjat is kell fizessenek. Egyébként is minden vállalkozás inditása előtt fel kell mérned a piacot.

Ha arra számitasz, hogy valaki betér az utcáról akkor nem sok esélyed van, a nyereséges üzemeltetésre.

-De amennyiben hasznosítani szeretnéd, lenne rá ötletem.

2012. márc. 13. 07:51
 8/8 Kyani_Gábor ***** válasza:

Erzsébeten van pár kocsma, a kórház környékén is, pl a Tartsay utcábána, a korház mellett...

ezen kívül van az erzsébeti részen, a lakótelepen is egy kettő. van a virág benedeken is egy...

És ez a 3as, sehogy sem fér össze. Az alkesz, aki leül egy sör mellé fél napot, és ott fog zsibbasztani, az nem tesz jót a sütizőknek. A karaoke nagyon célközönség, baromira szinvonalas helyet kéne ahhoz csinálnod, h oda menjenek, de öket meg szintén az alkeszek el fogják "riszatani"... Cukrászda pedig van erzsébeten legalább 2 jó, öket nehéz megverni minöségben.. nem bezsélve arról, hogy ott nyugodtan eszik a sütit, nem egy részeg szerencsétlen sörszagú büfögésében :-)

Próbálj meg oda valami más tevékenységet, pláne ha föúton vagy...

G

2012. szept. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!