Szerintetek van benne fantázia, jó lehetőség?
A bisztró - presszó - kocsma, nevezzük bárhogy, soha nem megy csődbe.
Ha jólét van azért piálnak az emberek, ha pedig válság van és kilátástalanság, akkor meg azért.
Ha nincs a közvetlen közelben hasonló kaliberű hely, akkor menni fog. Vigyázz, hogy a rendeleteket és az adózást betartsd. Sok cég ezért szűnik meg, mert magas bírsággal megbüntetik.
Szerintem a pia + süti kombó sehogy sem fog működni, üti egymást a két célközönség.
Én pl. tuti nem mennék be egy retek kocsmába sütizni egyet a gyerekkel, illetve biztos nem mennék be egy olyan helyre szórakozni és inni, ahol nagymamák sütiznek mellettem.
Szerintem ne kocsmát nyiss!
Az ismerőseim mind azt állitja, hogy nem megy a kocsmája.
Igaz ők bérleti díjat is kell fizessenek. Egyébként is minden vállalkozás inditása előtt fel kell mérned a piacot.
Ha arra számitasz, hogy valaki betér az utcáról akkor nem sok esélyed van, a nyereséges üzemeltetésre.
-De amennyiben hasznosítani szeretnéd, lenne rá ötletem.
Erzsébeten van pár kocsma, a kórház környékén is, pl a Tartsay utcábána, a korház mellett...
ezen kívül van az erzsébeti részen, a lakótelepen is egy kettő. van a virág benedeken is egy...
És ez a 3as, sehogy sem fér össze. Az alkesz, aki leül egy sör mellé fél napot, és ott fog zsibbasztani, az nem tesz jót a sütizőknek. A karaoke nagyon célközönség, baromira szinvonalas helyet kéne ahhoz csinálnod, h oda menjenek, de öket meg szintén az alkeszek el fogják "riszatani"... Cukrászda pedig van erzsébeten legalább 2 jó, öket nehéz megverni minöségben.. nem bezsélve arról, hogy ott nyugodtan eszik a sütit, nem egy részeg szerencsétlen sörszagú büfögésében :-)
Próbálj meg oda valami más tevékenységet, pláne ha föúton vagy...
G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!