Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 70 ezer Ft-ból kisebb vállalko...

70 ezer Ft-ból kisebb vállalkozás! Hogyan? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves srác vagyok, motort szeretnék venni azonban ehhez kellene nekem kb 350 E Ft, eddig diákmunkából szedtem össze rá 70 ezer Ft-ot, azonban a gyár megszűnt. Hasznos tippeket, ötleteket várok, hogy hogyan tudnám 1 év alatt valami kisebb befektetés keretein belül összegyűjteni az említett összeget. Gondolkoztam nyúltenyésztésen, azonban eléggé hanyatló és kevésbé jövedelmező lett mára sajnos, valamit csíkos mókus tenyészet indításán is gondolkoztam, kb 3 anyás tenyészetet tudnék fent tartani, de félek, hogy nem tudnám eladni a kicsiket.. Minden ötletet nagyon szívesen fogadok, nem muszáj az állattenyésztés témakörén belül, lehet bármi!

Még egyszer köszönök szépen minden tippet és ötletet! :)

2012. márc. 11. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Te 5x-özni szeretnéd a pénzed egy év alatt - valljuk be erre nem lesz reális tanácsa senkinek, mert ez egy közel lehetetlen feladat.
2012. márc. 11. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Türelmes vagyok, lehet hosszabb idő is..
2012. márc. 11. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen vállakozás nincsen mert ha 70ezerből 1 év alatt 350-et lehetne valamivel tudás nélkül csinálni akkor beleraknék 700ezret és 1 év múlva kivennék belőle 3.5 millát! Aztán a 3.5 millából csinálnék 17.5 millát, és így tovább...

Max tőzsdézhetnél amit én is csinálok de ott meg hamar elvesztenéd a pénzt mert tudást igényel...

Szerintem menj el dolgozni valahova.

280ezret kell összeszedned 12 hónap alatt. nyári munkával 2 hónap alatt összeszedsz (40 nap munka napi 8 órával és 500-as nettó órabérrel) 160.000-et. Ha több időd van vagy több a bér akkor többet is...

A maradék 120ezret 10 hónap alatt kel összeszedned.

Havi 12ezer. Ez hétvégi és szünidei diákmunkákkal.

Bocsi ha nyers voltam de a vállalkozást tényleg nem kéne erőltetned és úgy gondolom többet érsz egy megvalósítható ötlettel...

2012. márc. 11. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, ez nem rossz ötlet, ugyan ilyen diákmunkát végeztem (500Ft/óra - 8 óra/műszak), de sajnos a vállalat csődbe ment és ezen kívül nincs más diákmunka sajnos.. :(
2012. márc. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!