Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Cég autókereskedelmi fő...

Cég autókereskedelmi fő tevékenységi kört hol tudom bejegyeztetni? Illetve átírási illetékmentesség hogy működik?

Figyelt kérdés
Szeretnék néhány régebbi, vagy különlegesebb autót megvenni lepukkantan, kicsit felújítani és eladni. Nem ebből szeretnék megélni, de nekem nagy hobbim a szerelgetés, értek is hozzá, ez a szakmám, de szívesen ölnék ebbe időt. Hol tudom kiváltani az ehhez szükséges engedélyeket illetve milyen áron? Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 6. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
főtev módosítás cégbíróságon keresztül, ha az megvan az apehnál kell illetékmentességet kérni.
2012. márc. 6. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
És ezeknek a nagyjábóli árát meg tudod esetleg mondani? Köszi előre is a választ :)
2012. márc. 7. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
cégbíróságon illeték ha jól tudom ötvenezer körül + ügyvédi munkadíj, az apehos 3000 a kérelem eljárási illetéke
2012. márc. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!