Tudtok tippeket adni vállalkozás felfuttatásához?
Nemrég elkezdtem egy autós termék kizárólagos forgalmazását egy megyében. Egyfajta fogyasztáscsökkentő szerkezet.
A termék működik, hatásos, használom én is. Volt is már beépítés, és érdeklődő is van naponta több is, de... ez még kevés. Szóró lapozok,van honlap, sms hirdetéseket csinálok, most akarok "felfogadni" értékesítőt is, de mindent el akarok követni, hogy a lehető leghamarabb újabb eladások legyenek.
Szűkös a helyzet, mert a műhelyt egy vagyonért bérlem, és valami hatásos, de olcsó megoldás kellene, hogy minél hamarabb újabb eladások legyenek. Errefelé nem lehetett eddig ilyet kapni, szkeptikusak az emberek, pedig tényleg működik. (amúgy bele se fogtam volna) Bármilyen jó tippet köszönettel várok!
Ha tényleg csökkenti a fogyasztást, akkor miért nem alkalmazzák a gyárak is? Talán nagyobb lesz a káros anyag kibocsátás? Vagy a motort terheli? Mennyivel csökkenti a fogyasztást egyáltalán? Ehhez képest mennyibe kerül? Ezekre a kérdésekre tudnod kell a választ. Gyakorlásképpen le is írhatnád nekünk. :P
Olyant nem szeret hallani a vásárló, hogy: "a gyárak azért nem alkalmazzák, mert van egy összeesküvés elmélet az olajgyártók, autógyártók, antarktiszi pingvinek, és a kínai liberális transzszexuális rúdtáncos egyesület között." Ennél jobb érvvel kell előállnod. A kopásra, meg a károsanyagra ne vágd rá kapásból, hogy "áhhh, még inkább csökkenti, sőt minden megtett kilométerrel hosszabbodik az élettartam, és kinő 3 fa az esőerdőkben". Nem árt, ha tudsz néhány adatot a megtérülésről, de ne legyél szájba rágós, és ne erőltesd túl a témát.
Amit még tudnék javasolni, hogy az első dolog, amit a vásárló látni fog a termékből az te magad, és az autód. Egy idős autóval nem leszel hiteles (15 éves mondjuk). Az sem túl jó, ha mondjuk nagy 18"-os felnis BMW/AUDI/merci volánja mögül nagy fuxokkal a nyakadban, kigyúrva, kopaszon osztod az igét. :) A magam részéről egy ilyen terméket egy jól szituált, megbízhatónak látszó embertől vennék meg, aki mondjuk egy 5-6 éves Avensisbe építette be a szerkentyűt, és legalább 50 ezer km-ről szóló tapasztalatai vannak. De ez én vagyok, lehet, hogy mások másképpen működnek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!