Ez kell valami papír?
Figyelt kérdés
Egy kis helyet bérelnénk ahol tetoválnánk. Szóval "szalont" nyitnánk az egyik ismerősömmel. Minden steril lenne. Én 16 éves leszek az ismerősöm 28. Ő már 12 éve tetovál.2012. febr. 25. 18:21
1/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem kéne pénz. Én csak azért szeretném ezt az egészet mert,hogy ne itthon csináljam. Egy "szalonban" hangulatosabb tetoválni.
2012. febr. 25. 18:53
2/9 anonim válasza:
vállalkozói igazolvány biztos, Ántsz engedély talán
4/9 A kérdező kommentje:
És mindkettőnknek kell?
Én csak ilyen kisebb, egyszerűbb munkákat vállalnék.
2012. febr. 25. 19:26
5/9 anonim válasza:
nem, elég csak 1 embernek, de ha hivatalosan akarsz munkát vállalni ott akkor az egy csomó plussz költség
6/9 A kérdező kommentje:
Hát hivatalosan még nem vállalhatok mert még nem múltam el 18.
De hallodtam már több tetoválótól, hogy szalonban dolgozott úgy, hogy még nem volt 18. Természetesen pénzt nem kapott érte, nem is akart ő csak azért ment oda, hogy fejlődjön és a tapasztalatért.
Szóval velem is ilyesmi lenne. :)
2012. febr. 25. 19:53
7/9 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy a kérdést rosszul írtam ki.
Az "ez" ehhez akart lenni. :)
2012. febr. 25. 19:59
8/9 anonim válasza:
és ha valami történik mégis, akkor te tizenhatévesen hogy felelsz?
9/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
Nem egyedül bérelném.
2012. febr. 25. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!