Formora kérdése:

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy magyar srácról,aki tízen néhány évesen lett milliomos az internetről/miatt vagy hogy...Olyasmiről szólt a történet,hogy poénból csinált egy netes céget,ami később beindult...a gyerekből mintegy mellékesen milliomos lett...na ez hogy lehetséges?

2012. febr. 24. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. febr. 24. 20:46
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem is ez jutott eszembe...
2012. febr. 24. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Kapásból, tizennyolc év alatt nem tud saját céget indítani. Afelett is tud, de egy cégnek állandó havi kiadása van, akkor is ha 0 a bevétel. Mellékesen senkiből nem lesz milliomos.
2012. febr. 24. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyen "valakiből valahogy milliomos lett a net által" cikkből rengeteg van...

Ha konkretizálod akkor talán tudunk a témáról érdemben beszélni!!

2012. febr. 24. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem rég múltam 18, és én is arra készülök, már meg is van a pontos tervem, hogy mivel és hogyan. Nem hip-hop lesz meg, az biztos, de hogy meg lesz, az tuti, szóval én nem tartom elképzelhetetlennek.

Vannak olyan pénzkereseti lehetőségek, amiről az emberek 99%-a nem is tud, így ha ilyenre kerül a sor, egyből elfordítja a fejét, és egyszerűen azt mondják, hogy ilyen nincs. Pedig most már én is látom, hogy bármit könnyen el lehet érni.

2012. febr. 25. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze, én is tudok ilyen lehetőségről. Csak ma, csak bárkinek elárulom 9.999 Ft-ért, erről a lehetőségről az emberek 99.99%-a nem tud, ne maradj ki belőle te sem!!!
2012. febr. 25. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Oké, akkor kérlek áruld el.
2012. febr. 25. 17:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Hajrá gyerekek! :)
2012. febr. 25. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Mondjuk a gyámja avagy szülei nevén is lehetett a cég. Az hogy 0ról indult vagy sem kérdéses. szerintem mikor látta hogy van forgalma + bevétele, gyorsan alapított egy céget hogy legális legyen.

Kelle gy tuti ötlet és a probléma megoldva.

2012. febr. 26. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy hívják Mark Zuckerberg és a cég a Facebook.
2012. febr. 26. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!