Hogy működik ez? A youtube fizet bozonyos nézettségazám felett?
Van egy csatornám 140 000-es össz nézettséggel. Ingatlan videók. A YouTube által felkínált zenéket teszem alá és úgy veszem észre emiatt nem engedi a legtöbbnél a pénzkeresést.
http://www.youtube.com/user/ativideo/videos
Néhány kis nézettségű feltöltésnél engedi a pénzkeresést. Pár fillér az eredmény.
Na kérem tisztelettel :D a youtube adsenset kapcsold be linkelek egy vidit hogy hogy azután elég heti egy videó aminek 5-6 ezres nézetsége rajongo tábort kell szerezned teszem is én tutorialokkal illetve vloggal lényeg az hogy a feltet videóid bol csak akkor lesz pénz ha legaláb 80 %át megnézték .
Eléggé idegesítő ez a sok értelmetlen, hozzá nem értő válasz.
Kedves kérdező!
Nincsen semmiféle megtekintési minimum se semmi ilyesmi. Ami kell:
-legyél ellenőrzött partner (ezt youtube-on a csatornád beállításainál tudod kérni
-ha már vannak videóid, engedélyezd a bevételt szerzést rajtuk
- ha ezekkel megvagy, készíts egy google adsense fiókot, amelyre kaphatod majd a pénzt, amit a reklámokból kapsz (nem megtekintésért, nem feliratkozókért)
-várni kell max 1 hete mire létrehozzák a fiókod
-Ha sikerült add meg a bankszámládra vonatkozó adatokat, hogy később át tudják utalni az adott havi bevételed.
Nagy vonalakban ennyi lenne. Nem nehéz, egyszerű dolog, csak utána kell járni a dolgoknak. Nekem is van csatornám és kapom a bevételt. Ráadásul az sem baj ha vannak szerzői jogot sértő videóid, nem kizáró ok, annyi, hogy arra nem lehet bevételed (nem rakatsz rá reklámot)
Remélem válaszom kielégítő volt, bár 5 évet csúsztam a válasz adással :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!